ABOUT US

ASPIC és una aposta personal per portar la millor versió de l’alta cuina a qualsevol celebració o esdeveniment. Personalitzem amb qualitat, servei i innovació cada projecte de càtering perquè es correspongui amb la idea que duguis al cap.

La nostra experiència en el món de la gastronomia comença amb una vocació compartida: gaudim barrejant tècniques avantguardistes i cuina tradicional per respectar les propietats dels productes que composen els nostres plats. Creiem que l’important és la qualitat del sabor.

Sumem 35 anys d’experiència al món del càtering organitzant casaments i celebracions personals, esdeveniments d’empresa i culturals i reunions de negoci amb una mateixa visió: aportem estil en els detalls, fiabilitat i una acurada posada en escena sempre amb la gastronomia com a eix central de totes les nostres propostes.

Comptem amb un gran equip de professionals d’alt nivell, que formen part de l’èxit dels nostres esdeveniments.

ASPIC CATERING AMB CERTIFICAT OFICIAL KOSHER.

Estem orgullosos de poder explicar-vos que Aspic té certificat oficial Kosher atorgat per la Sinagoga de Barcelona del carrer Avenir. Comptem amb proveïdors especialitzats en aquest tipus de productes. Tots els esdeveniments Kosher estan supervisats, des de la seva producció fins a la seva execució, per personal acreditat per la Sinagoga Aconseguim, malgrat les limitacions de producte, un resultat a nivell gastronòmic d’alt nivell.